Palautuskäytäntö

Palautuskäytäntö

Voit palauttaa tuotteen takaisin lähettämällä sen alla olevien ohjeiden mukaan.

 1. Ilmoita info@huccaclothing.com sähköpostiin peruuttamisoikeuden käytöstä.

 2. Pakkaa tuote/tuotteet pakettiin.

 3. Sisällytä alkuperäinen tilauslista pakettiin. Tämä auttaa tilauksen tunnistamisessa.
 4. Lähetä paketti seuraavaan osoitteeseen:

  Hucca Clothing Oy

  Aurankatu 1 E 25

  60320 Seinäjoki

 5. Toimita paketti Postiin ja säilytä lähetyskuitti.

 

PALAUTUSEHDOT

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa ostosopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi sähköpostilla. Riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, jos olette valinneet tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa. Ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun. Teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Palautuksen toimituskuluista vastaa asiakas.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. Uudelleenlähetyksestä perimme postikulut. 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Ole yhteydessä Tilaus- ja maksuvahvistus -kohdassa mainittuun asiakaspalvelun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio kuljetusyhtiölle, jonka valitsitte toimitustavaksi.